HTML

"Akiknek a tökük ki van a BKV sztrájkkal!"

Utasok érdekeit nézzük!

Friss topikok

  • Akkor is sztrájkolok:-): HOPPÁ!!!Mindenkinek a figyelmébe ajánlanék egy mondatot a NYILT LEVÉLBŐL!Idézet:Két napja létrejöt... (2010.08.04. 12:13) Nyílt levél a sztrájkoló BKV szakszervezeteknek
  • Akkor is sztrájkolok: @BridgetBéjby: Milyen készenlétiről beszélsz te szerencsétlen zsilipszájú:-)Napi kétezer forintot ... (2010.08.03. 14:39) Sokat mondó válasz
  • Sevy: Üdv! Valaki megírhatná a T. BKV-nak, hogy a 3 napos kompenzációját dugja fel magának. 6 nap sztrá... (2010.01.20. 20:40) Zöld Szalag Mozgalom
  • hapcika: A 1989. évi VII. törvény 4.§ 2. bekezdés kimondja " az elégséges szolgáltatásról a sztrájkot mege... (2010.01.17. 17:38) A szakszervezet válasz levele
  • PiCiLáNy: Én Gyálon élek és teljesen el vagyok zárva a külvilágtól..Ez normális h mivel nem Pest ezért nem j... (2010.01.17. 15:37) Csatlakozz az utas-érdekképviseleti klubhoz!

Linkblog

Archívum

2010.01.16. 21:36 utaskepviselet

Válasz a CINASZ-nak

Tisztelt CINASZ!

Tisztelt Fehérvári László!

Válaszlevelüket megkaptuk. Igaz, azóta a klubunk létszáma újabb 1000 fővel bővül most már elérte a 3200 főt! A levelükben túlnyomórészt az Önök és BKV közötti vitát ecsetelik! Mivel „ mi csak” azok az utasok vagyunk, akik megveszik a bérleteket és a jegyeket, ezt érdeklődéssel olvastuk! De ebbe a vitába, mi nem tudunk és nem is kívánunk beleszólni. Ez az Önök belügye! A kérésünket nevetségesnek nevezték! Mi nem minősítenénk cserébe az Önök kéréseit! Az a BKV vezetésének a dolga!

A klubba összegyűlő emberek, ugyanolyan kisemberek, mint akiknek az érdekeit a CINASZ képviseli, csupán nem BKV-sok! A kérésünket megpróbálom egyszerűbben megfogalmazni!
Az Önök sztrájkját is, mi egyszerű ember érezzük meg a legjobban. Hisz, sokunknak muszáj bejutni a munkába különben elküldik. Sajnos a magánszektorban dolgozóknál sokkal keményebb, farkas törvények uralkodnak! Ha muszáj, akkor ugye be kell jutni, így megy az ember, ahogy tud, leginkább taxival. Súlyos ezer forintokba kerül ez, nekem többe, mint amennyit egy nap megkeresek, csak hogy megőrizem az állásom! Ne a kisember fizesse meg az Önök harcát a BKV-val! Éppen ezért arra kérjük Önöket, hogy a reggeli csúcsban és az esti csúcsban szolgáltassanak!

Magyarul vigyék el az embereket dolgozni, majd onnan haza!
Az elfogadható számunkra, ha közben nem szolgáltatnak, csak a fő vonalakon! Az is rendben lenne, ha reggel is csak a hétvégi menetrend szerint közlekednek!

Gondoljanak, végre a másik 100 meg 100 ezer családra is akik nem BKV-sok, nekik is meg kell élni!

„Akiknek tökük ki van a BKV sztrájkkal” utas képviselő klub 3200 tagja nevében


Ui:

A fejleményekről természetesen tájékoztatom a klub tagokat, de sajnos a iwiw rendszere késleltetve küldi ki a körleveleket!
 

Klub címe, csatlakozás:

http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2794219

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://utaskepviselet.blog.hu/api/trackback/id/tr511677966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása