HTML

"Akiknek a tökük ki van a BKV sztrájkkal!"

Utasok érdekeit nézzük!

Friss topikok

  • Akkor is sztrájkolok:-): HOPPÁ!!!Mindenkinek a figyelmébe ajánlanék egy mondatot a NYILT LEVÉLBŐL!Idézet:Két napja létrejöt... (2010.08.04. 12:13) Nyílt levél a sztrájkoló BKV szakszervezeteknek
  • Akkor is sztrájkolok: @BridgetBéjby: Milyen készenlétiről beszélsz te szerencsétlen zsilipszájú:-)Napi kétezer forintot ... (2010.08.03. 14:39) Sokat mondó válasz
  • Sevy: Üdv! Valaki megírhatná a T. BKV-nak, hogy a 3 napos kompenzációját dugja fel magának. 6 nap sztrá... (2010.01.20. 20:40) Zöld Szalag Mozgalom
  • hapcika: A 1989. évi VII. törvény 4.§ 2. bekezdés kimondja " az elégséges szolgáltatásról a sztrájkot mege... (2010.01.17. 17:38) A szakszervezet válasz levele
  • PiCiLáNy: Én Gyálon élek és teljesen el vagyok zárva a külvilágtól..Ez normális h mivel nem Pest ezért nem j... (2010.01.17. 15:37) Csatlakozz az utas-érdekképviseleti klubhoz!

Linkblog

Archívum

2010.01.16. 21:32 utaskepviselet

Nyílt levél a sztrájkoló BKV szakszervezeteknek

Tisztelt sztrájkoló szakszervezetek!

Két napja létrejött egy sztrájkot nem támogató klub az iwiw -en „Akiknek a tökük ki van a BKV sztrájkkal” klub. A bajunk a sztrájkkal, hogy az Önök követelését elfogadhatatlanak tartjuk, ahoz képest, hogy mekkora gondokat és költséget jelent ez nekünk utasoknak!

Úgy érezzük, hogy sem a cég vezetés sem Önök nem nézik azok érdekeit akik -így vagy úgy – de fizetik az Önök fizetését. A sztrájk végén is ez így lesz, és nem mindegy mennyire sikerül a társadalom ellenszenvét elnyerni!

Ezért arra kérjük, hogy nyújtsanak minimál szolgáltatást! Azt szeretnénk láttni, hogy ebben a sztrájkban az utasokkal nincsen problémájuk!

Mi nem kívánunk a szakszervezetek és a cég vitájába bele avatkozni! Szeretnénk, azonban ha a munkába, óvodába, iskolába el tudnánk jutni!

Ezért a minimálisan elfogadható szolgáltatás számunkra:

Minden viszonylaton közlekedik 20 percenként jármű.
Reggeli (6:00-tól 10:00-ig) és délután csúcs időben (15:00-tól 19:00-ig) A főbb autóbusz viszonylatokon és minden villamos vonalon 10 percenként közlekedjenek járművek! (pl: 7, 73, 173, 103, 86, 33, 20, 99, 66, stb.) A kettő időpont között, ha itt is 20 percenként járnak a járművek számunkra elfogadhatóak!

Kérjük a szakszervezeteket, hogy kéréseinket vizsgálják meg, és a sztrájk folytatása során vegyék ezt figyelembe!

„ Akiknek a tökük ki van a BKV sztrájkkal” klub 2300 tagja nevében

Klub címe, csatlakozás:

http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2794219

3 komment

Címkék: iwiw bkv levél


A bejegyzés trackback címe:

https://utaskepviselet.blog.hu/api/trackback/id/tr701677952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrElike 2010.01.17. 13:01:36

egy darab nagyon nagy probléma van itt az egész sztrájkkal .
H rettenetes rossz időszakot választottak ehhez .tényleg akkor kell még a magyar emberekbe belerúgni mikor egyébként is padlón vannak???!!
ha rajtam mulna meneszteném az összeset és akkor sírhatnának hogy munka sincsen.
Édesapám 40 évet huzott le olajbányászként.nem 8 ora hanem 12. nem 3 nap vagy 5 egyfolytában hanem 7 .mérges gázok vegyi anyagok és 200 kgos vasdarabok nem pedig 1 kormány meg 1 pedál.
és soha nem sztrájkolt és nem azért mert eltürne mindent hanem mert tudta h a világ nem habostorta és igenis néha tűrni kell a dolgokat. Ez amit most művelnek az hiszti és semmi más és azért jo lenne felnőni.
egyébként csak akkor járok BKVval ha muszáj de egy dolgot kikötök , ha ezek után a kedves sofőrök nem füligérő mosollyal segitik fel az öreg nénit a járatra vagy pedig nem ugy nyomják a gáz fék pedállt mintha tojás lenne a lábuk alatt biztos h nem állok jot magamért.
mert ugye szolgáltató vállalatról beszélünk ami még akko se szolgágtat h éppen minden rendben van náluk.És most a sztrájkolo munkásoskrol beszélek nem pedig a vezetőkröl.LEGYEN MÁR BÉKESSÉG

Akkor is sztrájkolok:-) 2010.08.04. 12:07:15

Azért egy dolgott észrevételként meg kell jegyeznem,a nagy fellángolás látom elmult,már senki nem követi itt az eseményeket.Érdektelen lett ez az egész,ennyit is ért:-))

Akkor is sztrájkolok:-) 2010.08.04. 12:13:57

HOPPÁ!!!Mindenkinek a figyelmébe ajánlanék egy mondatot a NYILT LEVÉLBŐL!Idézet:Két napja létrejött egy sztrájkot nem támogató klub az iwiw -en „Akiknek a tökük ki van a BKV sztrájkkal” klub. A bajunk a sztrájkkal, hogy az Önök követelését elfogadhatatlanak tartjuk.Idéze vége!
Tehát elfogathatatlanak tartjuk????????Ki???Talán a Bkv vezetés!Valakinek eszébe jutott az a lehetőség,hogy ezt az egészet,mármint ezt az oldalt ők hozták létre????Szánalmas.:-)))
süti beállítások módosítása